hester@haarmanager.nl | +31 (0) 6 453 947 84

Liefde voor je haar

 

 

Valentine’s day

Het is weer februari, de maand dat Valentijnsdag weer voorbijkomt! Heb jij al een date? Of hoop je stiekem dat die nog gaat komen? Natuurlijk wil je dat je haar altijd goed zit, maar in deze maand is het symbolisch extra mooi om eens wat extra liefde aan jouw haar te geven. Daarom is het thema van deze maand ook “liefde voor je haar”.

Liefde voor je haar

Lief zijn voor je haar betekent o.a dat je het goed verzorgt. Hierdoor zal je zien dat het er voller uit kan zien, beter zit en meer glans krijgt. Om optimaal lief te zijn voor je haar kun je verschillende dingen doen.

 

Hier 5 gratis tips, om je haar lief te hebben:

 

Tip 1: Gebruik olaplex:

In deze tijd kunnen we kleuren van je haar bijna niet weg denken uit het straatbeeld. Ik vind persoonlijk ook dat de kleur ziel geeft aan je coupe. En de kleur moet passen in het geheel. Maar we weten ook allemaal dat het haar iets kan beschadigen tijdens een kleurbehandeling. En om dat te voorkomen werk ik ook bijna altijd met het product olaplex Voor mij geldt namelijk dat kwaliteit van het haar op nummer 1 staat.

 

Tip 2: Borstel je haar alsof het puur goud is.

Het vaak borstelen van je haar kan schade toebrengen, zeker wanneer het nat is. Begin met nat haar ook altijd van onderaf te borstelen. En vanaf de punt naar boven. Dit zorgt voor minder grote klitten waardoor je minder haarverlies krijgt. Of dat het afbreekt.

 

Tip 3: Als jij je haar afdroogt, doe dit dan deppend.

Ga nooit met de handdoek hard drijven over je haar. Misschien gaat dit wel wat sneller maar het is echt schadelijk voor je haar. Het kan namelijk makkelijker afbreken.

Denk dat een bekende, vriendin of iemand ook wat heeft aan deze tip? Dan kun je haar taggen in dit bericht zodat ze het ook kan lezen.

 

Tip 4: Niet met heet water je haar wassen of spoelen.

Dit zorgt ervoor dat je haar en hoofdhuid uitdroogt. Het kan ervoor zorgen dat het meer gaat klitten en uit eindelijk dat je haar afbreekt. Het beste is met gewoon warm water waardoor je het goed kan spoelen. Voor de dappere mensen onder ons is het nog het allerbeste om het af te spoelen met koud water. Dit is goed voor je bloedsomloop en je haar gaat meer glanzen. Succes!

 

 Tip 5: Breng je conditioner alleen aan in de punten

Als jij je conditioner aanbrengt op de hoofdhuid heb je grotere kans op dat je haar op de aanzet sneller vet wordt. Dit hoeft niet bij iedereen zo te zijn maar over het algemeen wel. Als je dat moeilijk vind om de conditioner alleen in de punten aan te brengen dan kun je evt ook voorover gaan staan je haar naar beneden laten hangen zodat je makkelijk je conditioner in de punten kan aanbrengen.

 

Wat is Olaplex nou eigenlijk?

Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyden. Bovendien is Olaplex niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische, mechanische en chemische behandelingen, zoals het stijlen of regulier verven van het haar. Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan of te voorkomen, zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt verven.

 

 

Ik zie je graag in de salon of online op Facebook wanneer je meer tips van mij wilt ontvangen.

 

Liefs Hester

Haarmanager

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *