hester@haarmanager.nl | +31 (0) 6 453 947 84

Jouw relax moment

Heb jij het ook zo druk?

 

 

Ik ga je helpen om even een heerlijk relaxmoment voor jezelf te creëren.

Ik heb speciaal voor jou een nieuwsvideo gemaakt (onder aan deze pagina) Hierin vertel ik jou wat ik je cadeau geef in de gehele maand Mei.

In mijn community op facebook Mooi Haar geef ik verschillende tips over hoe jij het beste jouw relax momentje kan invullen bij de Haarmanager

Ik geef jou alvast in deze mail de eerste tip cadeau:

Tip 1:

Gun jezelf een heerlijke hoofdhuid massage die deze maand gratis krijgt bij de Haarmanager

Wat doet een hoofdmassage eigenlijk met jou?

Hoofdmassage kalmeert en ontspant, en het kan zorgen voor een betere nachtrust.

Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek  vaak strak en stram aan. Als je gestrest bent hopen spanningen zich op en uit dat zich in hoofdpijn, pijn in de nek. Door stevige en zachte massagebewegingen wordt gezorgd dat blokkades worden opgeheven en kan het voor verlichting zorgen bij pijn door stress of migraine.
De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werken ook mentaal door.

 

Wil jij ook een gratis hoofdhuid massage? Maak dan een afspraak met mij. Wil je wel bij de afspraak vermelden dat je graag gebruik wil maken van de gratis hoofdhuid massage want dan kan ik de extra tijd die we daar voor nodig hebben uitplannen voor jou.

Wil je de andere tips ook weten? Klik dan hieronder op de link en like de pagina Mooi Haar.

https://www.facebook.com/Mooihaarhaarmanager/

 

Ik zie je graag in de salon en wens je heel veel relaxmomenten toe deze maand.

Heb je vragen dan kan je mij die gerust stellen!

 

 

Liefs Hester

Haarmanager

06-45394784

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *