hester@haarmanager.nl | +31 (0) 6 453 947 84

Jouw relax moment

Heb jij het ook zo druk?

 

Je hoeft maar aan iemand te vragen:” Hoe gaat het met je?” Na die vraag gesteld te hebben krijg je vaak al heel snel het bekende antwoord krijgt:” Ja, druk!” Druk druk druk is iedereen. Des te meer redenen om meer relax momenten in je leven te plannen.

 

Ik ga je helpen om meer heerlijke relax momenten voor jezelf te creëren.

Tip 1:

 

Gun jezelf een heerlijke hoofdhuid massage bij mij in de kappers stoel. Bij elke behandeling geeft ik je deze beleving. Wil je een lekker lange hoofdhuid massage? No problem! Geef het aan bij het boeken van je haardate!

Wat doet een hoofdmassage eigenlijk met jou?

Hoofdmassage kalmeert en ontspant, en het kan zorgen voor een betere nachtrust.

Door spanningen en stress voelt het gebied van hoofd, nek  vaak strak en stram aan. Als je gestrest bent hopen spanningen zich op en uit dat zich in hoofdpijn, pijn in de nek. Door stevige en zachte massagebewegingen wordt gezorgd dat blokkades worden opgeheven en kan het voor verlichting zorgen bij pijn door stress of migraine.
De effecten van een hoofdmassage zijn niet alleen lichamelijk maar werken ook mentaal door.

Pppsssttt…. wil je een knip haardate? Deze kan je online inboeken!

Klik hier om die online te boeken. (wil je ook gekleurd? bel dan 06-45394784)

Tip 2:
Naar de kapper gaan kan best veel tijd in beslag nemen. En dat laat je agenda niet altijd toe, maar je wil wel graag dat mooie haar.
Gun jezelf die tijd! Je bent het waard om dat mooie haar te hebben en de tijd te investeren die daar nodig voor is. Jij wil graag haar dat echt bij jou past en je vertrouwt erop dat je kapper je een advies geeft dat ook echt bij jou past.
Omdat een kappersbehandeling soms best wel wat tijd kost kun je het beste even wat eten meenemen zodat je niet de hele tijd met een knorrige maag bij de kapper zit. Misschien is het mogelijk dat de kapper iets voor je kan bestellen?

Tip 3:

 

Maak alvast een volgende afspraak
Op een morgen kijk je in de spiegel en denkt: “Ik moet echt binnenkort naar de kapper”. Maar voordat je eraan denkt om te bellen zijn er alweer een paar dagen voorbij. Jouw agenda zit aardig vol geboekt en je weet niet zo goed wanneer jij hier eigenlijk tijd voor hebt. Je belt naar je kapper en uit eindelijk kan je pas over 6 weken! ……..
Dat is dan echt balen want dat duurt nog zo lang! Je wordt er niet vrolijk van omdat je haar echt niet meer goed zit.
Dit kun je voorkomen!
Je kunt ervoor zorgen dat je haar altijd goed zit. Je kapper kan jou adviseren wat je haar nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer het weer geknipt moet worden of wanneer je uitgroei bijgekleurd moet worden. Door direct een afspraak met je kapper te plannen zorg je ervoor dat jouw haar altijd goed zit!

Tip 4:

Mooi haar …… en mooie nagels!

Dit is het moment om even lekker je eigen nagels te lakken. Je hoeft zelf niks meer te doen, zodat je nagels niet beschadigen. Dit is een heerlijk zen momentje om even met jezelf bezig te zijn.
Reminder: Vergeet niet je nagellak en de andere spullen die je nodig hebt mee te nemen.
Tip 5:
Iedereen heeft relax momenten nodig, je krijgt er namelijk weer energie van.
Je wil nu even geen prikkels van de social media of misschien gebeld worden door wie dan ook. Want geef maar toe, zodra je de kans krijgt pak je snel je telefoon erbij en voordat je het weet ben je bijvoorbeeld al weer helemaal op de hoogte van wat je collega allemaal op Bali doet.
Dus hup, zet je telefoon op vliegtuigstand want nu ben je even offline. Je wil nu namelijk even helemaal lekker ontspannen. Even helemaal niks doen, lekker je gedachten laten gaan en 100% genieten van jouw moment. Dit zijn ook de ideale momenten om je eigen muziek te luisteren, een meditatie te doen of verder te luisteren naar het luisterboek waar je al in bezig was.
(vergeet niet je earpods mee te nemen).

Ik zie je graag in de salon en wens je heel veel relaxmomenten toe.

Heb je vragen dan kan je mij die gerust stellen!

 

Liefs Hester

Haarmanager

06-45394784

One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *