hester@haarmanager.nl | +31 (0) 6 453 947 84

Sunkissed look

De zomer komt eraan!

De zonnebrillen kunnen weer op!

De zomerkleren weer uit de kast!

 

De zomervakantie komt weer dichterbij! Ga jij nog op vakantie? Ik hoop in ieder geval dat het een mooie zonnige zomer gaat worden.

Dat betekent ook dat het haar ook goed verzorgd moet gaan worden. Want de zon kan best veel schade aan je haar verrichten. Deze maand geef ik veel tips op mijn facebook pagina ‘’mooi haar’’ zodat jij alvast goed voorbereid de zomer in kan gaan. Wil jij op de hoogte blijven van deze tips? En wil je weten wat de nieuwste trends zijn? Leuke quotes over haar? En je heb mijn pagina Haarmanager nog niet geliked? Dan kan je dat doen door op deze link te klikken:

 

https://www.facebook.com/Haarmanager

of op Instagram

https://www.instagram.com/haarmanager/

 

Zwem jij veel?

Ben je een echte waterrat en merk je mede daardoor dat je haar het flink te verduren heeft in de zomer? Maak je haar dan nat onder de douche bij het zwembad of op het strand voordat je in het water springt. Op die manier absorbeert het niet zoveel van het chloor of zoutwater.

Als je weer gezwommen hebt dan ook weer goed uitspoelen met kraanwater. Als je het namelijk zonder te spoelen op laat drogen gaat het chloor in je haar zitten en is het er moeilijk weer uit te krijgen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *