hester@haarmanager.nl | +31 (0) 6 453 947 84

Wie is Hester?

Met wie ik werk?

Met 30+ jaar ervaring op hoog niveau in het kappersvak ben ik gepassioneerd top haarstylist, en trainer / coach bij mijn andere bedrijf, Dé Communicatiecoach voor teams. Mijn reis door het kappersvak heeft me langs diverse paden geleid, en hierin heb ik veel op hoog niveau kunnen leren. Voorbeelden hiervan zijn: backstage werk, fotoshoots, en het verzorgen van communicatie trainingen. Ik ben vereerd met nominaties voor coiffureawards en heb meerdere prijzen gewonnen, zoals Best Product Advisor en Best Effective Advisor. Dat wil zeggen dat ik niet alleen een goed geknipte coupe of kleur belangrijk vind maar ook veel kennis beschik over wat het beste qua verzorging en styling past bij het haar.

Wat ik zo bijzonder vind aan mijn vak, is het vermogen om een kapsel te creëren dat perfect past bij mijn klant. Ik geloof in, en zie het unieke karakter van elk individu en stem mijn creaties af op hun persoonlijkheid en behoeften. Mijn klanten waarderen mijn persoonlijke benadering, die heeft bijgedragen aan een snelle groei van mijn klantenkring, zelfs na meerdere keren opnieuw te zijn begonnen in verschillende salons. Ik hou enorm van mijn vak en van de mensen om mij heen.

Mijn naam is Alieke van Koelen

Al 15 jaar werk ik op het hoogste niveau in het vak. Na veel internationale fashion weeks, het geven van trainingen en volgen van vele verdiepende masterclasses is het tijd voor mijn eigen onderneming. Mijn doel is dat mijn klant zich gelukkig voelt en geluk uitstraalt met de beste coupe en kleur op maat.

Hoi, ik ben Barbara

en sinds 2015 eigenaar van Kleinscharig. Nadat ik een periode alleen in de salon heb gewerkt, werk ik sinds 2022 samen met Hester en Alieke onder één dak. Met veel enthousiasme zijn wij de samenwerking met zijn drieën aangegaan. Het is fijn om elkaar te inspireren en onze creativiteit met elkaar te delen.