hester@haarmanager.nl | +31 (0) 6 453 947 84

Wie is Hester?

Ik werk 25 jaar op hoog niveau in het kappersvak. Ik ben haarstylist in hart en nieren, en ik ben trainer en coach in mijn bedrijf Dé Communicatiecoach (in de beautybranche).

 

Ik heb vele wegen mogen bewandelen in het kappersvak. Zoals: backstage werken, fotoshoots, trainingen verzorgen, coiffureawards genomineerd en verschillende andere awards gewonnen (best product advisor, best effective advisor).

 

Wat ik zo geweldig aan het vak vind, is dat ik een coupe creëer die écht past bij mijn klant. Ieder mens is uniek en daar hoort ook uniek haar bij. Door zowel naar de persoon te kijken én door te luisteren naar wie hij of zij is, creëer ik een coupe wat echt past bij die klant, op dat moment.

 

Door ervaring te hebben opgedaan in een verschillende salons en daardoor een paar keer mijn klanten kring weer opnieuw heb mogen opbouwen, merk ik dat mijn klanten deze manier van persoonlijk advies krijgen erg prettig  vinden omdat de opbouw van mijn klantenkring altijd snel is gegaan.

 

Jij bent unlimited en daar hoort unlimited haar bij